Leen Blonk 40 jaar brandweervrijwilliger

Leen Blonk 40 jaar Brandweerman De Bilt

Leen Blonk 40 jaar Brandweerman De Bilt

De Biltsche brandweervrijwilliger Leen Blonk is dit jaar maar liefst 40 jaar in dienst! Gisterenavond werd Leen onverwachts in het zonnetje gezet. Hij kreeg door Lex Tillart van de Veiligheidsregio Utrecht de bijbehorende versierselen opgespeld. Marco Zocchi sprak de jubilaris toe, vertelde een aantal anekdotes en overhandigde hem het speciale shirt met gouden opdruk ‘Leen 40 jaar Brandweervrijwilliger’.

Het geheel vond plaats op de brandweerkazerne in Bilthoven, waar na het officiële moment de barbecue aanstond en er een klein feestje werd gehouden ter ere van de jubilaris.

Commandant post De Bilt Marco Zocchi sprak de jubilaris toe

Commandant post De Bilt Marco Zocchi sprak de jubilaris toe

Leen Blonk

Een toespraak met de nodige humor

Leen Blonk 40 jaar Brandweerman De Bilt

Het shirt met gouden letters

Leen Blonk 40 jaar Brandweerman De Bilt

Zijn vrouw werd in de bloemetjes gezet door Marco

Leen Blonk 40 jaar Brandweerman De Bilt

Lex tillart van Veiligheidsregio Utrecht spelde Leen de versierselen op

Leen 40 jaar brandweervrijwilliger

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.