Buurtfeest Planetenbaan gezelligheid ten top

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven en genieten van Sterk Spul

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven, genieten van Sterk Spul

Afgelopen woensdagmiddag was het een groot feest op de Planetenbaan en omgeving. Tussen de flats was een heus evenemententerrein verrezen met een opblaasbare hindernisbaan, voetbalveldjes, een gezellig terras en de frietkraam van Franklin Foods. Het geheel werd ook nog eens opgeluisterd door Sterk Spul met smartlappen en levensliederen. Het buurtfeest viel samen met de Nationale Buitenspeeldag en werd samen met Eet Mee De Bilt georganiseerd om de samenhang in de buurt te vergroten, ook tussen oud en jong.

Het was een gezellig feest voor jong en ouden iedereen vermaakte zich prima. De ouderen maakten kennis met elkaar of wisselde de laatste nieuwtjes uit en de kinderen speelden er vrolijk op los. Ook konden zij worden geschminkt.

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Ook de allerkleinsten vermaakten zich opperbest

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Ook de mannen van Sterk Spul hadden er lol in

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

De opblaasbare hindernisbaan werd druk gebruikt

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

De zon scheen heerlijk dus was een plekje in de schaduw geen overbodige luxe

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Er werd geschminkt

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Die mannen weten een leuk sfeertje te creëren

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

En dan heb je honger!

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Overal werd gespeeld op het terrein

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Vanaf de 7e verdieping is het een leuk gezicht

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Sanne van der Zee van de bewonerscommissie Planetenbaan was een van de organisatoren

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

Velen kwamen in de loop van de middag en avond naar het evenemententerrein

Buurtfeest Planetenbaan Bilthoven

En Franklin? Hoe is het feest? Dat is duidelijk!

Buurtfeest Planetenbaan gezelligheid ten top

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht