Fiesta Flamenca in HF Witte

Flmenco HF Witte

Flmenco in HF Witte

Onlangs vond een meer dan fantastische Flamenco voorstelling plaats in HF Witte. Een avond vol passie, temperament en dans! Deze avond werd georganiseerd in het kader van het 25-jarig jubileum van Casa Flamenca, de Flamencoschool van Heleen Jansen. Naast leerlingen van haar school, trad ook de uit Spanje overgekomen Sarini Nieto Moreno, die het in slaap sussen van een kind met een wiegelied verbeelde. Daarbij werd zij begeleid door zanger Manuel Espinosa en gitarist Kambiz Afshari.

Het was een bijzondere avond vol passie en dans! Voor een korte film impressie KLIK hier!

Foto: Helen Francis

Foto: Helen Francis

Foto: Helen Francis

Foto: Helen Francis

Met dank aan Heleen Jansen

Fotografie: Helen Francis

Fiesta Flamenca in HF Witte

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht