Westbroek, Westbroek, if I can make it there….

Westbroek. Kan het nog pittoresker?

Het is een genot om te fietsen over de Kerkdijk van Westbroek. De ene prachtige boerderij na de andere trekt de aandacht. En allemaal met fantastische, bloemrijke voortuinen. We konden de verleiding niet weerstaan om hier een lekkere kekke fotoserie van te maken. Bekijk hier de schitterende boerderijen en tuinen. Werkelijk een lust voor het oog! Westbroek, Westbroek, if I can make it there, I can make it anywhere!

Schitterende entree met die grote, rode beuk

Hier is over nagedacht

Mooie voortuin aan het water

De bereklauw is heel decoratief bij deze mooie, oude boerderij

Helemaal tip top

Een zee van hortensia’s

Westbroek, Westbroek

Mooi, buxus en leilinden

Wit, roze en paars, een ware lusthof

Mooi ontworpen voortuin en geel met witte luiken maken deze boerderij helemaal af

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht