Boetz Beats nat maar reuze gezellig!

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Neighbours een tribute tijdens Boetz Beats 2017

Gisterenavond werd traditioneel de Kunstmarkt De Bilt afgetrapt met Boetz Beats in het Van Boezelaerpark. Diverse bands traden deze avond op onder een bewolkte lucht waar het af en toe met bakken uit de lucht kwam. Dat deerde overigens de feestgangers niet. Het was reuze gezellig! De bands die optraden hielden het humeur er goed in.

Eind 2016, twee maanden na het bijzondere optreden van de formatie Neighbours op de Kunstmarkt, overleed Norbert Sparnaay, slechts 54 jaar oud. Zijn zoon Bastiaan bracht samen met de band een tribute aan zijn vader. Neighbours bestaat verder uit docenten van De Werkplaats en Het Nieuwe Lyceum.

Boetz Beats werd goed bezocht en werkelijk van piepjong tot respectabele leeftijden waren in het park om dit feest mee te vieren. Ook de zweefmolen was er weer en gaf veel plezier! De foto’s spreken voor zichzelf.

Vandaag zaterdag 9 september gaat het feest verder vanaf 12.00 uur tot 00.00 uur! Kijk op de website van Kunstmarkt De Bilt.

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

A Brighter Light speelde heerlijke muziek

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Deze briesende koffiemachine op kolen en stoom maakte de heerlijkste kopjes koffie!

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Dit jaar speciaal Bilts Bier Amigo, Speciaal & Lokaal

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Dankzij onder andere deze vrijwiligers was het een fantastisch feest!

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

De draaimolen, ondanks de regen vol in touw!

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Een suikerspin hoort er natuurlijk ook bij

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Proost!

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Oud en jong genoten van de band Projectmanager

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Naarmate het donkerder werd werd het sfeertje steeds gezelliger

Kunstmarkt De Bilt 2017 Boetz Beats

Vol gas met Projectmanager

Boetz Beats nat maar reuze gezellig!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

  • AANKONDIGING Kunstmarkt De Bilt 2018 - DeBiltinBeeld.nl
    2 september 2018 op 16:02

    […] Boetz Beatz 2017 Kunstmarkt 2017 Boetz Beatz 2016 Kunstmarkt 2016 […]