Marktdag De Bilt echt lokaal en super gezellig

Marktdag De Bilt 2017 met vele lokale standhouders

De Markt- en Oldtimerdag in De Bilt begon dit jaar nat, maar dat kon de pret niet drukken. In de loop van de middag brak het zonnetje door en werd het echt gezellig druk! Vandaag brengen we foto’s van de markt. Gisteren waren de oldtimers al aan de beurt.

Rondom de Dorpskerk

De brandweer is ook weer van de partij

Marktdag De Bilt 2017

Lekker hoor, zo’n suikerspin

Er was weer veel animo om de toren van de Dorpskerk te beklimmen

De Dorpskerk als middelpunt van de Markt

De zon breekt door en dat trekt direct meer publiek

’s Middags werd het echt druk

Marktdag De Bilt 2017

IJs en bloemen

Bekijk ook onze reportage over de Oldtimers 

Marktdag De Bilt 2017

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

  • AANKONDIGING Markt & Oldtimerdag De Bilt 2018 - DeBiltinBeeld.nl
    3 september 2018 op 17:00

    […] Marktdag 2017 […]