De Werkplaats Kindergemeenschap FAIRTRADE SCHOOL

De Werkplaats Kindergemeeschap Bilthoven Fair Trade School

De school was erg blij met haar Fairtrade-prijs. Net als v.l.n.r. Truus te Pas (Fairtrade Werkgroep De Bilt) Samira Dibi, Jos Heuer, Jeroen Croes (Werkplaats), Evelien Ribbens, Henk Zandvliet (jury) en burgemeester Sjoerd Potters

De Werkplaats Kindergemeenschap mag zich vanaf woensdag FAIRTRADES CHOOL noemen. Burgemeester Sjoerd Potters kwam hoogst persoonlijk met de prijs voor de school: het fel begeerde schild ‘FAIRTRADE SCHOOL. Met de titel Fairtrade levert De Werkplaats eveneens een bijdrage aan de gemeente De Bilt, die sinds 2011 deze titel mag voeren. Voordat de prijs werd uitgereikt zong een groot koor, noem het maar, het Fairtrade lied, dat die ochtend was ingestudeerd.

In een overvol theater met leerlingen van alle teams 1, 2 en 3, nam de burgemeester het woord en loofde de school met dit initiatief. Ook de jury was aanwezig en werd vertegenwoordigd door Evelien Ribbens en Henk Zandvliet. Ook werd de grote motor achter de plannen omtrent Fairtrade van De Werkplaats Jos Heuer op het podium geroepen, die samen met Samira Dibi (zonder haar was het niet gelukt, vertelde Jos) en rector Jeroen Croes de prijs in ontvangst nam. De Kees Boekedag 2017 vormde een mooi aanleiding om het juist afgelopen woensdag te doen.

De Werkplaats Kindergemeeschap Bilthoven Fair Trade School

Burgemeester Sjoerd Potters leidde de feestelijkheden in

De Werkplaats Kindergemeeschap Bilthoven Fair Trade School

Het Fairtrade0gelegenheidskoor zong het ‘Fairtrade-lied’

De Werkplaats Kindergemeeschap Bilthoven Fair Trade School

Jos Heuer (de drijvende kracht achter het Fairtrade-project) bedankte alle werkers en medewerkers voor hun inzet om tot het resultaat Fairtrade School te komen en lichtte toe hoe zij er toe waren gekomen

De Werkplaats Kindergemeeschap Bilthoven Fair Trade School

Trots op het behaalde resultaat

De Werkplaats Kindergemeeschap Bilthoven Fair Trade School

Alle 1, 2 en 3-teams waren in het theater aanwezig en waren zichtbaar blij met de prijs

De Werkplaats Kindergemeeschap Bilthoven Fair Trade School

Natuurlijk mogen jullie op de foto! Het is immers feest

De Werkplaats Kindergemeenschap FAIRTRADE SCHOOL

DeBiltinBeeld.nl brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht