Nieuw bij Fysio Fitness Visscher eGym Premium! 

Fysio Fitness Visscher Groenekan eGym Premium

Het nieuwe eGym Premium biedt een tal van trainingsmogelijkheden

Vanaf 16 oktober 2017 heeft Fysio Fitness Visscher het unieke concept van eGym nog verder uitgebreid met eGym Premium. Met de nóg intelligentere trainingssoftware van eGym Premium krijg je alle voordelen van het trainen met de eGym, maar dan met nóg meer mogelijkheden!

eGym is een state-of-the-art trainingsmethode, waarbij internet op een innovatieve manier wordt geïntegreerd, zodat de trainingseffectiviteit optimaal is, resultaten zichtbaar worden en direct online voorhanden zijn.

eGym en het succes

Alle leden van Fysio Fitness Visscher hebben begin 2017 kennis mogen maken met de eGym. We kunnen spreken van een waar succes! Vanaf nu is eGym Premium beschikbaar als uitbreiding op het bestaande pakket. Hierbij kan het trainingsdoel nog specifieker worden ingevoerd en kan naast concentrisch/excentrisch nu ook isokinetisch, adaptief en explosief getraind worden.

Volledig afgestemd

“Concentrisch/excentrisch trainen is zeer geschikt om op een gecontroleerde manier de prestatiecapaciteit op te bouwen en het metabolisme te verhogen. eGym Premium maakt het mogelijk om keuzes te maken die helemaal zijn afgestemd op iemands persoonlijke trainingsdoel. Isokinetisch trainen, waarbij spieren in elke hoek met optimale intensiteit worden belast, is dan ook mogelijk. Dit waarborgt een gelijkmatige belasting.

Maximaal trainingseffect

Ook kan adaptief getraind worden, waarbij het trainingsgewicht zich razendsnel aanpast op je resterende spierpotentieel zodat de belasting echt optimaal wordt ingesteld en het maximale trainingseffect kan worden bereikt. Deze nieuwe trainingsmethodieken zijn aangevuld met zes specifieke trainingsdoelen: algemene fitheid, afslanken, body shaping, atletisch, spieropbouw en reha fit. Ieder trainingsdoel vergt nu eenmaal zijn specifieke trainingsmethode. Daarbij worden de factoren spierbelasting, snelheid van bewegen, tijdsduur van bewegen en periodisering aangepast aan het doel dat de sporter nastreeft. De wijze waarop de eGym apparatuur dit doet is werkelijk uniek.

Next level

Voor slechts € 2,- per maand extra op het bestaande eGym-abonnement kun je al gebruik maken van de premium software en kunt je met nog meer gemak trainingsdoelen stellen en de vorderingen bijhouden. Het sporten gaat hiermee opnieuw naar het ‘next level’! Met het Premium-pakket train je volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis en sporters krijgen gedetailleerd inzicht in hun vorderingen middels de eGym app.

Doelstellingen

De persoonlijke doelstellingen worden met eGym Premium nog makkelijker ingesteld én nog makkelijker behaald. Met dit systeem kan op vijf verschillende manieren worden getraind: concentrisch, excentrisch, isokinetisch, adaptief en explosief *). Afhankelijk van het gekozen doel, worden deze vijf methoden door elkaar gebruikt en voor elk doel op een specifieke volgorde, waardoor het lichaam constant wordt uitgedaagd en de grenzen constant worden verlegd.

Zonder bijstellen

Het grote voordeel van eGym premium is, dat voor het gekozen doel je niet telkens het trainingsschema met de hand hoeft bij te stellen. eGym Premium zorgt steeds voor een juiste training en houdt de resultaten gedetailleerd bij. Bovendien zorgt Premium automatisch dat het lichaam steeds opnieuw wordt uitgedaagd door wisseling van de training voor het vooropgezette doel. Na iedere 6 trainingen wordt de trainingsmethode veranderd en wordt er automatisch een nieuwe krachtmeting aangeboden.

Persoonlijke trainingsschema’s

Elk mens is uniek, dus moet het trainingsschema dat natuurlijk ook zijn. Met een persoonlijk trainingsschema behaal je sneller je doelstelling. Je kunt kiezen uit 1 van 6 doelstellingen op maat:

Algemene fitness: 

langzame toename van de intensiteit bij middellange belastingduur voor algemene fitheid;

Vetverbranding: 

hoge hartfrequentie en lange spierbelasting voor het verbranden van vet;

Spieropbouw: 

hoge spierbelasting en lage bewegingssnelheid voor de opbouw van de spieren;

Reha Fit: 

lage spierbelasting voor mensen die helemaal niet getraind zijn of nog herstellende zijn van een blessure;

Bodyshaping: 

afwisseling tussen lange, minder intensieve oefeningen voor een strakker figuur.

Atletisch: 

hoge bewegingssnelheid en explosieve krachtontwikkeling voor een betere krachtsnelheid;

Heel veel mogelijk met eGym Premium

Er kunnen veel persoonlijke doelen worden gesteld. Niet onbelangrijk is te vermelden dat eGym Premium bij uitstek geschikt is voor revalidatie en training bij bepaalde ziektes. “Op dit moment wordt er hard gewerkt om een trainingsprogramma te schrijven voor mensen met diabetes,” vertelt Nicole van Delft van Fysio Fitness Visscher. Fysio Fitness Visscher volgt de laatste trends en houdt de ontwikkelingen op het gebied van specifiek trainen nauwlettend in de gaten.

Kortom, premium is een fantastische aanvulling dat je maximaal ondersteunt bij het bewegen in combinatie met een vooropgesteld doel van bijvoorbeeld spierversterken, voorbereiden op een marathon, afvallen of revalideren van een blessure!

Meer informatie? Ga naar de website www.ffvisscher.nl of maak een afspraak via 0346 212 412

Fysio Fitness Visscher
Vestiging Groenekan
Ruigenhoeksedijk 21
Groenekan
Telefoon:0346 212 412

Fysio Fitness Visscher Groenekan eGym

Tien eGym toestellen zorgen voor een volledige workout

Fysio Fitness Visscher Groenekan eGym Premium

De vernieuwde eGym Premium software heeft een fris en nieuw uiterlijk

*) Trainen volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis

Met Premium beschikt je over vijf unieke trainingsvormen die bij ieder doel op een andere manier worden ingezet. Alle 5 de trainingen zijn gebaseerd op de  bewezen kennis binnen de trainingswereld en inspanningsfysiologie.

  1. Concentrisch trainen: bij een concentrische beweging (ook wel de positieve beweging genoemd) verkorten de spieren. Bij bijvoorbeeld de “bicep curl” is dit de opwaartse beweging.
  2. Excentrisch trainen: tijdens de excentrische beweging (negatief) wordt de spier verlengd. De eGym toestellen werken met twee verschillende gewichten voor een grotere spiertoename.
  3. Isokinetisch trainen: de snelheid en weerstand blijven gedurende de hele beweging gelijk, dus er is sprake van een gelijkmatige belasting. De positieve en negatieve bewegingen zijn net zo zwaar, waardoor de spieren continue onder optimale spanning staan.
  4. Adaptief trainen: in de adaptieve training past het trainingsgewicht zich bliksemsnel aan op je resterende spierpotentieel, zodat je op de grens van je kunnen traint! Wanneer het te zwaar wordt, wordt automatisch het trainingsgewicht verminderd. Zet jouw kracht bij, dan gaat het trainingsgewicht juist omhoog. Je traint dus continue op jouw maximale potentieel. Ontzettend effectief!
  5. Explosief trainen: bij deze training heb je een kleine reguliere warming-up om jouw spieren op te warmen, daarna moet je een aantal keer met volledige kracht (explosief) trainen. Het vergroot de functionaliteit in het dagelijks leven (verhoogt reactiesnelheid van de spieren) en het optimaliseert een prestatiegerichte training.
Fysio Fitness Visscher

Het nieuwe eGym Premium biedt een zestal van trainingsmogelijkheden

Fysio Fitness Visscher Groenekan eGym Premium

Elk eGym apparaat geeft duidelijk aan welke spiergroep wordt getraind

Nieuw bij Fysio Fitness Visscher eGym Premium

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht