Linedancegroep viert Halloween

Halloween Linedance groep Restaurant Bij de Tijd

Halloween Linedance groep Restaurant Bij de Tijd

Het zal niemand zijn ontgaan, vandaag is het Halloween. Daarom vierde de Linedancegroep De Bilt Halloween op hun wekelijkse linedancemiddag. De dames waren voor deze gelegenheid uitgedost als heksen. Ze hadden er duidelijk plezier in!

Will Meijer verzorgt al decennia lang linedance- en stijldansen lessen voor 50 plussers. Tegenwoordig oefenen en feesten zij in Restaurant Bij de Tijd. Het was ook deze middag weer een gezellige bedoening en zoals gezegd hadden de dames extra aandacht besteed aan hun uiterlijk.

Sommige waren nauwelijks te herkennen! Vooral toen de dames in vol ornaat even een kopje koffie gingen drinken in het restaurant, baarde dat opzien. Niet elke dag zitten er zoveel heksen aan de koffie en de thee! Al met al wederom een geslaagde linedance middag. Ook zin om te dansen? neem contact op met Will Meijer: willmeijer@ziggo.nl.

En mannen, linedance is ook erg leuk voor jullie!

Halloween Linedance groep Restaurant Bij de Tijd

De dames zagen er angstaanjagend leuk uit in hun heksenkledij

Halloween Linedance groep Restaurant Bij de Tijd

Je kon geen misstap begaan….

Halloween Linedance groep Restaurant Bij de Tijd

De dames waren prachtig uitgedost

Halloween Linedance groep Restaurant Bij de Tijd

Beste wel lachen, toch?

Halloween Linedance groep Restaurant Bij de Tijd

Een niet alledaags portretje

Linedancegroep viert Halloween

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht