Samen Leuke Dingen Doen

MENS De Bilt Samen leuke dingen doen

Dat is dan afgesproken! Dat gaan we samen doen! Leuk!

Vanmiddag was de ‘markt’ Samen Leuke Dingen Doen. “Wat zou het fijn zijn als ik iemand ontmoet die net als ik bijvoorbeeld graag wandelt, sport of naar een concert gaat,” is een veel gehoorde vraag. MENS De Bilt probeert deze mensen bij elkaar te brengen met deze bijzondere en gezellige markt.

De Zaal van Servicecentrum De Bilt was vanmiddag de marktplaats. Net als op de markt konden mensen vrijblijvend binnenlopen en rondkijken. Vrijwilligers van MENS De Bilt wezen de bezoekers de weg. Elk ‘kraampje’ had iets te bieden, zoals: • samen eten/koffie drinken • samen bewegen (wandelen, sporten, fietsen etc.)  • samen een spel spelen (schaken, biljarten etc.)• samen naar film of theater • een door uzelf ingebrachte activiteit. Rond elke tafel trof men mensen met dezelfde interesse.

Kon u er niet bij zijn vanmiddag? Geen nood, de medewerkers van het Servicecentrum van MENS De Bilt kunnen u hierbij helpen. Verder is er een permanent bord opgehangen in het Servicecentrum waar mensen een briefje kunnen ophangen per categorie om zo ook te kunnen matchen.

Informatie: Servicecentrum De Bilt 030-7440595 – Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1, De Bilt – servicecentrumdebilt@mensdebilt.nl.

MENS De Bilt Samen leuke dingen doen

Wilma van Poelgeest, een van de organisatoren van de markt, zorgde voor informatie en een lekkere muffin

MENS De Bilt Samen leuke dingen doen

Gezellig druk in de Culinaire marktkraam

MENS De Bilt Samen leuke dingen doen

Voor het samen in beweging komen was veel animo

MENS De Bilt Samen leuke dingen doen

Muffins uit eigen bakkerij gemaakt door een van de vrijwiligers van MENS De Bilt; ze waren heerlijk!

MENS De Bilt Samen leuke dingen doen

Zij gaan samen op pad!

MENS De Bilt Samen leuke dingen doen

En voor wie er vanmddag niet bij kon zijn, is er een afsprakenbord opgehangen in het Servicecentrum van MENS De Bilt

Samen Leuke Dingen Doen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht