Winterse taferelen tijdens Winterfair De Schaapskooi

Kerstmarkt Schaapskooi Bilthoven

Winterfair bij Kinderboerderij De Schaapskooi

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse Winterfair bij Kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven. Het is een traditionele markt die al diverse jaren wordt georganiseerd, zelfs al in de tijd dat kerstmarkten nog niet zo ‘in’ waren. Het was een gezellig en laagdrempelig evenement met vele kraampjes en leuke activiteiten voor kinderen. Het weer za zeker in de middag niet echt mee. De regen en sneeuw kwam met bakken uit de lucht, maar de bezoekers bleven komen!

Kinderboerderij De Schaapskooi wordt beheerd door Reinaerde en is een mooie dagbestedingsplek voor mensen met een beperking.

Kerstmarkt Schaapskooi Bilthoven

Het was knus en gezellig met veel kerstspulletjes

Kerstmarkt Schaapskooi Bilthoven

De oliebollenkraam deed goed zaken en het was er ook lekker warm!

Kerstmarkt Schaapskooi Bilthoven

Vele kraampjes met de leukste kerstversiering

Kerstmarkt Schaapskooi Bilthoven

Het weer liet zich in de middag niet van haar beste kant zien…..

Foto’s bestellen? KLIK hier!

Winterse taferelen tijdens Winterfair De Schaapskooi

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht