AANKONDIGING: Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt

Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt rondom de Dorpskerk

Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt rondom de Dorpskerk

Net voor de kerstdagen, op vrijdagavond 15 december, vindt in het Oude Hart van De Bilt de jaarlijkse Wintermarkt plaats. Rondom de Dorpskerk zullen tussen 16.00 uur en 22.00 uur in deze voor Kerst zo karakteristieke omgeving mooi verlichte kramen staan. De markt zal de sfeer uitstralen die u verwacht in deze kersttijd.

Feeërieke Wintermarkt in Kerstsfeer

Op deze unieke Wintermarkt in de avonduren komen ruim 60 kramen te staan die de bezoekers in kerststemming zullen brengen. Dat betekent een ruim aanbod van allerlei artikelen die kunnen worden toegevoegd aan de huiselijke versiering tegen het einde van het jaar. En meer dan dat. Er is een breed assortiment aan producten verkrijgbaar. Naast Kerststukjes, kerstkaarten, sierraden, keramiek, kinderartikelen en Art Deco zijn er ook leuke kerstcadeautjes, boeken, kunst en kerst curiosa.

Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten. Natuurlijk zijn er op de Wintermarkt ter plekke gebakken verse oliebollen verkrijgbaar. En ook glühwein zal niet ontbreken. Daarnaast is er catering aanwezig waar zowel warme chocolademelk, koffie, thee, frisdranken en een biertje als (warme) hapjes verkrijgbaar zullen zijn.

Omdat de markt in de avonduren plaatsvindt en het op z’n minst donker is, speelt de feestelijke verlichting van de kramen een belangrijke rol. Bovendien zal de muziek van DJ Michel sfeerverhogend werken! De oude Dorpskerk zal geopend zijn en ook dat draagt bij aan de beleving van de bezoekers.

Wintermarkt Kerstmarkt Het Oude Dorp De Bilt

Het knusse van de Wintermarkt is zo goed te zien

Wintermarkt Kerstmarkt Het Oude Dorp De Bilt

Volop kerstversiering te verkrijgen

Wintermarkt in Het Oude Dorp van De Bilt rondom de Dorpskerk

Een fraai gezicht vanaf de Dorpsstraat

Voor nog meer leuke beelden van vorig jaar, KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht