Gezellige Mini Kerstmarkt MENS De Bilt

MENS De Bilt MIni kerstmarkt

Tijdens de Mini Kerstmarkt wordt nog de laatste hand gelegd aan een warme omslagdoek

Gisteren werd alweer de derde editie van de Mini Kerstmarkt gehouden. Het Servicecentrum van MENS De Bilt was gevuld met diverse kramen met de leukste kerst- en winterspulletjes. Ook waren er diverse kunstwerken te koop. Nieuw dit jaar waren de kramen van Reinaerde en Zideris, die hun zelfgemaakte kunstwerken en andere (kerst)accessoires verkochten. Alle doneerden hun opbrengst aan een zelf gekozen goed doel! Wilma van Poelgeest van MENS De Bilt kijkt terug op een geslaagde dag!

MENS De Bilt MInikerstmarkt

Sieraden te over

MENS De Bilt MInikerstmarkt

Ook de Wereld Winkel De Bilt had een kraampje

MENS De Bilt Mini kerstmarkt

Gezellig schuifelen tussen de kraampjes met de leukste spulletjes

MENS De Bilt MInikerstmarkt

Een altijd-prijs loterij ten behoeve van KiKa

MENS De Bilt MInikerstmarkt

De Mini Kerstmarkt werd muzikaal beleid door deze country zanger/gitarist

MENS De Bilt MInikerstmarkt

Elkaar ontmoeten was ook een doelstelling van de markt

MENS De Bilt MInikerstmarkt

Aan de Kerstmarkt gingen vele weken van noeste arbeid vooraf om een zo mooi en gevarieerd aanbod te hebben

MENS De Bilt MInikerstmarkt

De kraam met kunst van Zideris

Gezellige Mini Kerstmarkt MENS De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht