BCB te gast bij Pomp 41

BCB De Bilt Pomp 41 Bijeenkomst

Gastheer Co Mol en gastvrouw Soumaya Moustadraf vertellen over hun nieuwe restaurant in De Bilt aan de BCB leden

Afgelopen woensdag was het weer de maandelijkse bijeenkomst van Business Contact De Bilt. Een gezellig samenzijn waar ruim 40 ondernemers naar toe waren gekomen. Deze keer bezochten zij het nieuwe restaurant Pomp 41 aan de Dorpsstraat 41-43 in De Bilt. Eigenaren Co Mol en Soumaya Moustadraf, hadden samen met het team van medewerkers er alles aan gedaan om het de ondernemers naar de zin te maken. 

Pomp 41 is sinds enkele weken open en is een restaurant waar je terecht kunt voor een ontbijt, lunch of diner, maar ook gezellig kan borrelen. De warme sfeer van het restaurant en haar medewerkers zorgen er voor dat je je snel thuis voelt. Het restaurant is inmiddels ook lid geworden van de BCB, een hechte club Biltse ondernemers van ZZP’rs tot en met de grote bedrijven.

BCB De Bilt Pomp 41 Bijeenkomst

Een warm applaus voor de gastvrijheid van Pomp 41

BCB De Bilt Pomp 41 Bijeenkomst

Een aantal nieuwe ondernemers stelde zich voor, waaronder het nieuwe lid Agatha Kleis manager van het zojuist geopende Buitenhuis in De Bilt van het Ronald McDonald Huis, met BCB-voorzitter Frans van Beek die zichtbaar blij is met de nieuwe leden

BCB De Bilt Pomp 41 Bijeenkomst

Even bijpraten Johan van Doorn (Schildersbedrijf Joh. van Doorn), Bas Huussen (Huussen Elektro), SaskiaBollen (YES Advocaten) en Erwin Wever (Gilde Personeel)

BCB De Bilt Pomp 41 Bijeenkomst

Peter Dapper (Dapper Direct), Co Mol en Klaas van der Valk (De Biltsche Hoek)

BCB De Bilt Pomp 41 Bijeenkomst

Altijd leuk om elkaar te treffen tijdens de BCB-bijeenkomsten secretaris BCB Marieke Boogaard, Johan van Doorn en Gerrit Kroon van Volvo Verkerk

Neem een kijkje op hun website www.pomp41.nl

Business Contact De Bilt / BCB

Business Contact de Bilt (BCB) is de ondernemersvereniging voor alle bedrijven uit de gemeente De Bilt. Is uw bedrijf gevestigd in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk of Westbroek dan kunt u lid worden. De BCB is een vereniging die veel waarde hecht aan de onderlinge contacten en daarvoor circa tien keer per jaar een bijeenkomst organiseert bij een van de leden.

Naast onderlinge contacten met en tussen de leden onderhouden wij ook contacten met de gemeente en lokale organisaties en initiatieven. Tevens hebben ze goede relaties met andere bedrijven- en winkeliersverenigingen, zowel binnen de gemeente als in omliggende gemeenten. Zo werken wij samen met Zeist, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede aan de promotie van de Krommerijn-Heuvelrug regio.

Meer informatie over de BCB? KLIK HIER!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht