Weeshuis van de Kunst krijgt cheque van Oranje Fonds

Weesthuis van de Kunst krijgt cheque van Oranje Fonds

Een dolgelukkige Pauline Wijnen ontvangt uit handen van Marinka Peerdenmann het buurtcadeau zijnde een cheque ter waarde van € 3.000!

Een grote verrassing. Vrijdagavond tijdens de burenborrel, kreeg Pauline Wijnen uit handen van Marinka Peerdemann van het Oranje Fonds een cheque van maar liefst € 3.000,-! “Als er een straatprijs valt van de Nationale Postcode Loterij, dan kijken wij altijd in de buurt welke leuke en kleinschalige initiatieven er zijn,” vertelt Marinka. “Die krijgen dan van ons een extra prijs van 3000 euro!” Deze keer was ons eigen Weeshuis van de Kunst de gelukkige!

De burenborrel is overigens een nieuw initiatief van het Weeshuis van de Kunst, die een keer in de maand plaatsvind op de eerste vrijdag van de maand vanaf 17.00 uur. Alle buurtbewoners zijn dan welkom. Maar ook diegenen die het Weeshuis een warm hart toedraagt.

Weesthuis van de Kunst krijgt cheque van Oranje Fonds

Voorafgaand aan de uitreiking zorgde Bart van Gerwen voor een lekker sfeertje

Weesthuis van de Kunst krijgt cheque van Oranje Fonds

Er werden weer leuke contacten gelegd tijdens de burenborrel

Weesthuis van de Kunst krijgt cheque van Oranje Fonds

De burenborrel biedt alle mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken

Weeshuis van de Kunst krijgt cheque van Oranje Fonds

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht