Heb je een oldtimer? Doe dan mee aan De Bilthuysen Oldtimerdag 2018!

Oldtimer toerrit De Koperwiek en De Biltse Hof een lekker middagje toeren

In 2017 was de Oldtimerdag voor De Koperwiek en De Biltse Hof een enorm succes!

Ook dit jaar vindt er voor de tweede keer en wel op zondag 3 juni 2018 de De Bilthuysen Oldtimerdag plaats. Een groot feest voor de bewoners van De Koperwiek en De Biltse Hof. Het evenement moet dit jaar nog groter worden dan vorig jaar, vandaar dat de organisatie op zoek is naar eigenaren van oldtimers die de bewoners van beide locaties een onvergetelijke dag willen bezorgen én naar vrijwilligers die op deze dag willen helpen.

Programma ‘Oldtimers voor oldtimers’

Aan deze dag doen twee locaties van stichting de Bilthuysen mee: De Koperwiek en De Biltse Hof. De bewoners van deze beide locaties mogen, wanneer ze dit willen, een rondrit maken in een oldtimer door Bilthoven en omgeving. Vanuit De Koperwiek rijden de bewoners een mooie rit, dan maken ze een tussenstop op De Biltse Hof. Hier krijgen de deelnemers van De Koperwiek koffie met gebak aangeboden onder begeleiding van live-muziek. In deze koffiepauze hebben de bewoners van De Biltse Hof de mogelijkheid om een rondrit te maken. De rondrit van deze bewoners eindigt op De Biltse Hof. Hier worden dan de bewoners van De Koperwiek opgepikt en deze worden weer teruggebracht.

Natuurlijk is het ook leuk om te komen kijken tijdens de oldtimershow en de bewoners uit te zwaaien!

Tijdsindeling

13:15 uur: aankomst van de oldtimers op De Koperwiek.

13:30 uur: oldtimershow op de parkeerplaats van De Koperwiek.

14:00 uur: de groep deelnemers van De Koperwiek vertrekt.

14:15 uur: Start Biltse Hof: deelnemers en belangstellenden krijgen koffie en gebak en start van de live muziek.

14:30 uur: groep deelnemers van De Koperwiek arriveert op De Biltse Hof: ze krijgen koffie met gebak en er is live-muziek en entertainment.

15:00 uur: groep deelnemers van De Biltse Hof vertrekt. Deze groep maakt een rondrit.

15:45 uur: groep deelnemers van De Biltse Hof keert terug. Chauffeurs van de oldtimers en vrijwilligers krijgen ook koffie met gebak.

16:30 uur: de deelnemers van De Koperwiek vertrekken weer naar De Koperwiek.

Waar is de organisatie naar op zoek

Eigenaren van een oldtimer die het leuk vinden om oudere mensen een geweldige middag te bezorgen. Vrijwilligers mogen zich ook aanmelden om te helpen bij: ophalen/brengen van bewoners van/naar het appartement, koffie/thee schenken, gebak serveren, helpen bij de afwas, deelnemers helpen bij het instappen.

Waar kunnen oldtimerbezitters zich aanmelden

Bij Christiaan van Nispen, www.rallytours.nl en christiaan@rallytours.nl.

Waar kunnen vrijwilligers zich aanmelden? Bij Judith Scheepstra, j.scheepstra@debilthuysen.nl.

Een impressie van de Oldtimerdag in 2017 van De Koperwiek en De Biltse Hof

Een impressie van de Oldtimerdag in 2017 van De Koperwiek en De Biltse Hof

Oldtimer toerrit De Koperwiek en De Biltse Hof

Voorafgaand is er een oldtimershow op het parkeerterrein van De Koperwiek in Bilthoven. Voor liefhebbers een uitgelezen kans om een kijkje te komen nemen

Oldtimer toerrit De Koperwiek en De Biltse Hof

Gezeten in een heuse Bentley genoten deze bewoners in 2017 enorm!

Oldtimer toerrit De Koperwiek en De Biltse Hof

Een prachtig rode Volkswagen Kever uit 1964 reed ook mee in 2017

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht