Autobedrijf De Rooij biedt GRATIS Pechhulp

De Rooij De Bilt Mobiliteitsservice voor Volkswagen, Audi, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens

Autobedrijf De Rooij De Bilt Mobiliteitsservice voor Volkswagen, Audi, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens

Rij je een nieuwe Volkswagen Audi, Škoda of VW Bedrijfswagens? Dan heb je recht op gratis mobiliteitsservice tijdens de fabrieksgarantie van 2 jaar of max 30.000 km. Laat je Volkswagen Audi, Škoda of VW Bedrijfswagens onderhouden bij De Rooij, dan behoud je ook daarna het recht op de gratis mobiliteitsservice. Je bespaart al snel elk jaar zo`n 100 euro aan lidmaatschapsgeld voor een pechservice-abonnement.

Gegarandeerd 24 uur per dag, 7 dagen in de week in bijna heel Europa, hulp bij pech!  

Het enige wat je hoeft te doen is jouw VW, Audi, Škoda of VW Bedrijfswagen te laten onderhouden door de officiële Service dealer Autobedrijf De Rooij. Heb je een auto waarvan de vorige eigenaar onderhoud of reparaties aan de auto niet of elders heeft laten uitvoeren? De Mobiliteitsservice wordt weer van kracht zodra je bij de De Rooij een grote beurt of Long Life-onderhoudsbeurt en de geadviseerde reparaties laat uitvoeren.

Dag en nacht

De Rooij heeft dag en nacht een speciaal ingerichte serviceauto klaar staan. Deze serviceauto is voorzien van merk specifieke apparatuur en materialen. De opgeleide monteurs hebben het vakmanschap om passende hulp te verlenen. Bij pech onderweg wordt je geholpen door de dichtstbijzijnde service dealer. Vaak lukt het om de auto ter plaatse te repareren. Lukt dat niet, dan wordt de auto afgesleept naar de dichtstbijzijnde service dealer voor reparatie. Is het voertuig niet binnen drie uur te repareren word je mobiel gehouden middels een taxi, openbaar vervoer of met een vervangende auto.

Officiële Service dealer

Je merkt het al. De Rooij is de officiële Service dealer voor De Bilt en omstreken, het juiste adres voor VW, Audi, Škoda of VW Bedrijfswagens. Met uitstekende onderhoudsservice, twee jaar garantie op uitgevoerde reparaties en de auto in vertrouwde handen mét persoonlijke aandacht. Bovendien mét GRATIS Pechhulp!

De service adviseurs vertellen u graag meer!

Autobedrijf De Rooij
C. de Haasweg 14
3721 TK Bilthoven
030-2204836

info@derooijauto.nl
www.derooijauto.nl

De Rooij De Bilt Mobiliteitsservice voor Volkswagen, Audi, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens

Servicemonteurs staan dag en nacht paraat

Autobedrijf De Rooij biedt GRATIS Pechhulp

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht