Michael van der Mark’s Yamaha YZF-R1 een dagje in De Bilt

RB Motoren opening showroom 3 maart 2018

De Yamaha YZF-R1 van Michael van der Mark met racerubber voor één keer in De Bilt

Tijdens de officiële opening van de nieuwe showroom van RB Motoren, was een replica van de motor van de succesvolle WK Superbike rijder Michael van der Mark te zien. Een supersnelle Yamaha YZF-R1, die gesierd wordt door het startnummer 60. De in 1992 geboren Van der Mark stond in 2017 al 2x op het podium van deze prestigieuze klasse. 2018 belooft voor hem een succesvol seizoen te worden.

Verder was het gezellig druk in de showroom van RB Motoren en was het een komen en gaan van motorliefhebbers. Buiten stond er een gezellige tent waar rondom een vuurtje een warm drankje kon worden genomen. Binnen stonden de motoren te glimmen en helemaal klaar voor een nieuw motorseizoen.

RB Motoren opening showroom 3 maart 2018

In de tent stond een prachtige XV950 in Kenny Roberts stijl

RB Motoren opening showroom 3 maart 2018

In het achterste deel van de showroom zijn onder andere KTM, BMW en de occasions zijn te vinden

RB Motoren opening showroom 3 maart 2018

Een glimmende parade van Yamaha’s voor vele doeleinden

Michael van der Mark’s Yamaha YZF-R1 een dagje in De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht