BCB te gast bij Bubbles & Blessings Bilthoven

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Vele gasten wisselden informatie uit met Jacqueline Teunissen en har dochter Merel

Afgelopen woensdag was Business Contact De Bilt op bezoek bij Bubbles & Blessings Bilthoven. Eigenaar Jacqueline Teunissen met haar dochter Merel, ontvingen de ondernemers in de sfeervolle vergader- en partyzaal op de eerste verdieping. Haar gasten werden getrakteerd op heerlijke hapjes en een goed glas drinken.

Na een korte inleiding van BCB-voorzitter Frans van Beek en het introduceren van twee nieuwkomers op deze avond, nam Jacqueline Teunissen het woord. Zij leidde de aanwezigen door de geschiedenis van Kinderopvang ’t Mereltje en van Bubbles & Blessings. Voorspoed, maar ook de tegenslagen kwamen allemaal aan bod. Achteraf is Jacqueline Teunissen blij met de ingeslagen weg. Ook vertelde zij over de op handen zijnde nieuwbouw aan de Julianalaan naast de Julianaschool. Na jaren lang overleggen is de kogel door de kerk en zal hier op den duur een nieuwe kinderopvang verrijzen met een tweetal penthouses.

Het was een meer dan geslaagde bijeenkomst en bovendien werden er tussen de ondernemers diverse nieuwe contacten gelegd.

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Jacqueline sprak met vele leden van de BCB

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Velen kwamen op bezoek

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Aad Voermans stelde zich voor als nieuw potentieel lid van de BCB, links BCB-voorzitter Frans van Beek

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Ook Marit Engelsma van ProcesKracht stelde zich voor aan de aanwezigen

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Daarna was het de beurt aan Jacqueline Teunissen om zich voor te stellen en een stuk geschiedenis te vertellen over Kinderopvang ’t Mereltje en Bubbles & Blessings. En natuurlijk de toekomstplannen

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Vele onverwachte en leuke ontmoetingen

Bubbles and Blessings Bilthoven BCB Business Contact De Bilt

Velen keerden huiswaarts met een goed gevoel

BCB te gast bij Bubbles & Blessings

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht