Zaterdag rommelmarkt bij Ben Labre!

Scouting Ben Labre Rommelmarkt

De keuken kan zo ingericht worden op de rommelmarkt van Ben Labre

Aanstaande zaterdag 7 april is er weer de jaarlijkse rommelmarkt van Scouting Vereniging Ben Labre. Van 10.00-14.00 uur staat de poort open voor belangstellenden en natuurlijk voor kopers! Het geheel vindt plaats achter de Michaëlkerk aan de Kerklaan 33A in De Bilt.

Een markt vol met curiosa, boeken, kleding, speelgoed, kleine elektrische apparaten en nog veel meer! U kunt ook terecht voor koffie, fris een broodje worst en/of een wafel. Opbrengst is voor de niet-gesubsidieerde Scouting Vereniging. Hierbij een sfeerimpressie van vorig jaar!

Scouting Ben Labre Rommelmarkt

Ook dit jaar weer veel curiosa en natuurlijk boeken

Scouting Ben Labre Rommelmarkt

Even kijken of het goed werkt voordat we het verkopen

Scouting Ben Labre Rommelmarkt

Deze poppenwezen zoeken nog een moeder

Scouting Ben Labre Rommelmarkt

Veel sportspullen, waarschijnlijk ook dit jaar weer! Op de achtergrond de kledingkraam

Zaterdag rommelmarkt bij Ben Labre!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht