Vrolijk bloeiende narcissen langs de Soestdijkseweg Zuid

Narcissen langs de Soestdijkseweg Zuid

Narcissen langs de Soestdijkseweg Zuid. Langs de Soestdijkseweg Zuid, ter hoogte van de Akker, bloeien de narcissen dat het een lieve lust is! Grijze wolken en harde wind doen niets af aan het lentegevoel dat je bij de aanblik van dit schouwspel krijgt.

Narcissen langs de Soestdijkseweg

De bewoners van de seniorenwoningen in de Akker hebben een leuk uitzicht zo

Ook automobilisten genieten als ze rijden langs de zee van narcissen

Narcissen langs de Soestdijkseweg Zuid

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht