`Hekwerkdag` voor medewerkers Poonawalla Science Park B.V.

 

Poonawalla Groep NL Doet Samen voor De Bilt

Medewerkers van Poonawalla samen met de cliënten van Reinaerde aan het werk bij kinderboerderij De Schaapskooi

Het was mooi weer toen medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. vrijwillig actief waren bij Academisch Hospice Demeter en kinderboerderij De Schaapskooi van Reinaerde. Zij repareerden en schilderden daar onlangs de hekken en deden andere tuinklussen. Zo leverden zij een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving.


Cindy Hagenouw van het Hospice vertelde over het belang van een goed onderhouden tuin voor zieke mensen. Vanuit dit besef zei een vrijwilliger: ”Mijn middag is nu al geslaagd. Wat een goed doel. Fijn dat we dit doen”. Hij en zijn collega’s schilderden extra gemotiveerd de hekken, klaarden diverse tuinklussen en maakten het terras schoon.

Bij kinderboerderij de Schaapskooi van Reinaerde vervingen medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. alle versleten palen van het hek. Mede dankzij de hulp van twee professionals van Agterberg BV is het hekwerk nu tiptop in orde.

Maatschappelijk Betrokken

Samen voor De Bilt organiseerde de middag. Deze stichting legt contacten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en organiseert allerlei activiteiten om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen.

De directie van Poonawalla Science Park B.V. koos bewust voor een maatschappelijk betrokken invulling van hun teammiddag. Het bedrijf, eigenaar van Utrecht Science Park/Bilthoven, is zich bewust van haar omgeving. Ze wil graag haar betrokkenheid tonen bij de Biltse samenleving.  “En hoe kun je dat als bedrijf beter doen dan werken als vrijwilliger bij non-profit organisaties?”, aldus Martin Le Loux, Directeur Vastgoed bij Poonawalla Science Park B.V. Hij vult aan: “Voor onze medewerkers was de middag leerzaam. Ze hebben respect gekregen voor het werk dat wordt gedaan bij deze bijzondere organisaties”.

Vrijwilligers altijd welkom!

Zowel het Hospice Demeter als kinderboerderij De Schaapskooi maken graag gebruik van de inzet van (bedrijfs)vrijwilligers. Dankzij deze hulp worden extra klussen gedaan. Bovendien is het een waardevolle ervaring, zowel voor vrijwilligers als voor cliënten.

Ook actief worden?

Wilt u, net als Poonawalla Science Park B.V., samen met collega`s actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06 – 11 56 49 57.
Wilt u zich inzetten als vrijwilliger bij Hospice Demeter of kinderboerderij De Schaapskooi?
Laat het ons dan ook weten. Zij brengen u graag met hen in contact.

Poonawalla Groep NL Doet Samen voor De Bilt

Het hek van het varkenshok was aardig aan een reparatiebeurt toe

Poonawalla Groep NL Doet Samen voor De Bilt

Bij Hospice Demeter werd ook de tuin onder handen genomen

Poonawalla Groep NL Doet Samen voor De Bilt

De schilderploeg had er een flink tempo inzitten

Poonawalla Groep NL Doet Samen voor De Bilt

Ook het terras van Demeter ontkwam niet aan een algehele schoonmaakbeurt en is nu voorjaarsklaar

`Hekwerkdag` voor medewerkers Poonawalla Science Park B.V.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht