Groots Spektakel op het Oranjeconcours

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Het spectaculaire Romeinse vierspan was het shownummer van het Oranjeconcours

Alweer voor de 37e keer werd het Oranjeconcours De Bilt gehouden op het grasveld tegenover Jagtlust. Vele aanspanningen passeerden revue en reden allemaal mee voor de hoofdprijs! Behalve één aanspanning bestaande uit vier Friese paarden en een Romeinse strijdwagen! Dit was dan ook de meest spectaculaire act van de middag om een historische aanspanning in volle vaart te zien en voelen passeren. Voor nog meer foto’s en nabestellen? KLIK dan HIER!

Daarnaast was en bleef het een prachtig gezicht. Pony’s en paarden, allemaal met hun specifieke wagens en berijders geheel in klederdracht. Het was dan uiteindelijk behoorlijk druk rondom het grasveld. Daarnaast hadden de Local Heroes weer alles uit de kast getrokken om het culinaire gedeelte te verzorgen met eten en drinken. Kortom, ook aan deze kan van de Soestdijkseweg-Zuid was het genieten!

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Groot contrast, modere springkussens aan de overkant, terwijl hier de geschiedenis herleefde

Koningsdag Bilthoven 2018

Burgemeester Sjoerd Potters reed een ererondje mee met de winnaar van deze klasse

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

De snelste koets was de Sjees

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

De dames gaven flink gas. Daar komt ook het woord sjezen vandaan

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Ook wethouder Madeleine Bakker-Smit viel de eer te beurt om een rondje mee te rijden. Haar reactie: “Wat gaat dat hard zeg!”

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Een mooi combinatie tussen heel veel zwarte paarden, een combinatie van een schimmel en een vos

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Wethouder Anne Brommersma kwijtte zich van haar taak als jurylid

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Op het terras van de Local Heroes was het supergezellig!

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Als dit op je af komt……. hoedt u!

Koningsdag Bilthoven 2018 Oranjeconcours

Gelukkig bogen ze net op tijd af….

Bekijk ook onze reportage van de Kleedjesmarkt op de Hessenweg en KLIK HIER

Of onze reportage van het Spellenfestival op Jagtlust. KLIK HIER!

Voor nog meer foto’s en nabestellen? KLIK dan HIER!

Groots Spektakel op het Oranjeconcours

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht