Spellenfestival Koningsdag op Jagtlust

Koningsdag Bilthoven 2018

Koekhappen! Een Koningsdag kan niet zonder!

Vandaag werd Koningsdag ook rondom Jagtlust gevierd. Velen, jong en oud waren naar de beide gazonnen getrokken. De een voor het kinderspektakel, de ander voor het Oranje Concours en weer een ander voor een drankje met vrienden. Kortom, een groot feest! Voor nog meer foto’s en nabestellen? KLIK dan HIER!

Vandaag brengen we alles rondom het Spellenfestival voor Jagtlust. Later berichten we over het Oranje Concours. Kijk onderaan dit bericht voor nog meer foto’s en meer Koningsdagreportages of voor nabestellen,onderaan dit bericht.

Koningsdag Bilthoven 2018

Vroeg in de middag scheen de zon volop! Een prachtig moment om een stukje te vliegen

Koningsdag Bilthoven 2018

Of een steile wand te beklimmen

Koningsdag Bilthoven 2018

Een wand voor de kleine klimmers

Koningsdag Bilthoven 2018

Of stokvangen. De begeleider had er plezier in gezien zijn sprongetje

Koningsdag Bilthoven 2018

Ook de burgemeester maakte met zijn partner een rondje op het feestterrein en knoopte menig gesprek aan met de kinderen

Koningsdag Bilthoven 2018

Heerlijk relaxt op de rug je te laten meevoeren door het feestgedruis

Koningsdag Bilthoven 2018

Het blijft leuk om zo in de lucht te hangen

Koningsdag Bilthoven 2018

De jeugdbrandweer leidde de allerjongsten spuitgasten op

Koningsdag Bilthoven 2018

Dit zijn vast sterke verhalen

Bekijk ook onze reportage van de Kleedjesmarkt op de Hessenweg en KLIK HIER!

Of het Oranjeconcours De Bilt. KLIK HIER!

Voor nog meer foto’s en nabestellen? KLIK dan HIER!

Spellenfestival Koningsdag op Jagtlust

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht