SCHC-dames houden de winst voor Den Bosch beperkt tot 0-1

SCHC probeert in de laatste minuten nog het tij te keren. Helaas zonder resultaat

SCHC probeert in het laatste kwart nog het tij te keren. Hier breekt Ginella Zerbo door het Bossche defensief.

Zondagmiddag werd de eerste wedstrijd gespeeld in de play-0ffs van de Hoofdklasse Dames. SCHC ontving HC Den Bosch voor deze halve finale in Bilthoven, respectievelijk de nummers 3 en 2 in de competitie. De regen kwam met bakken uit de lucht en het veld bleek moeilijk bespeelbaar. De kansen lagen bovendien voor beide kanten niet voor het oprapen. Pas in het vierde kwart kreeg Den Bosch door een klein foutje in de verdediging van SCHC, de bal in het doel.

Na de generale repetitie in de competitie van vorige week, waarin Den Bosch met 1-3 zegevierde, bleek nu ook weer het klasseverschil. SCHC werd onder druk gezet en kon niet veel meer dan tegenhouden. Dat lukte aardig, maar toch werd het 0-1 voor Den Bosch door een doelpunt van Lidewij Welten. Ondanks nog twee strafcorners aan het eind van de wedstrijd, lukte het SCHC niet om langszij te komen. A.s. zaterdag is er voor SCHC nog een kans in de return. Door dan in Den Bosch te winnen, kunnen zij de stand  gelijktrekken. Dan wordt er een dag later nog een extra wedstrijd gespeeld om de winnaar aan te wijzen. Wie weet lukt het!

Hockey Play-0ff SCHC - Den Bosch Dames Hoofdklasse

De thuisclub kwam langzamerhand in de wedstrijd, met hier Carmen Wijsman in de aanval

De verdediging van Den Bosch zat vaak potdicht, tot ergernis van de thuisploeg

Ook Ginella Zerbo probeert de defensie van de tegenstander te slechten

Hockey Play-0ff SCHC - Den Bosch

Na de rust hield SCHC de druk op het doel van Den Bosch, hier een harde bal van Carmen Wijsman

Af en toe kwam Den Bosch dicht bij het doel van de thuisploeg

Helaas wist Den Bosch toch nog een gaatje te vinden in de verdediging van SCHC en Lidewij Welten scoort. Wel met een discussiepunt, want vlak voor het doelpunt leek Den Bosch shoot te maken

Hockey Play-0ff SCHC - Den Bosch Hoofdklasse Dames

Ook deze strafcorner genomen door Claire Verhage ging er niet in

De druk bleef hoog op het Den Bosch-doel met hier Charlotte Stapenhorst in volle vaart

SCHC probeert in de laatste minuten nog het tij te keren. Helaas zonder resultaat. Ginella Zerbo bindt hier de strijd aan met Pien Sanders

Voor meer foto’s en nabestellingen, KLIK HIER!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl