Traumahelikopter landt in De Leyen

Traumahelikopter landt in De Leyen Bilthoven

Na enige tijd vertrok de helikopter weer richting Utrecht

Vanmorgen is rukte de hulpdiensten massaal uit. Op de Larikslaan trof het ambulancepersoneel een zwaargewonde vrouw aan die van de trap was gevallen. Het letsel was van dien aard dat ook de traumahelikopter werd opgeroepen, die vervolgens landde op een nabijgelegen speelveldje. Onder begeleiding van de trauma-arts werd de vrouw met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het niet direct duidelijk was of het om een misdrijf ging en om dit eventueel uit te sluiten, stelde de Politie forensisch onderzoek in.

Traumahelikopter landt in De Leyen Bilthoven

Nadat de helikopter van het Mobiel Medisch Team was geland, inspecteerde de piloot zijn Eurocopter EC-135

Traumahelikopter landt in De Leyen Bilthoven

De helikopter vloog met de ambulanceverpleegkundige naar Utrecht. De Trauma-arts reed met de ambulance mee

Traumahelikopter landt in De Leyen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht