Zodden in mei, een en al leven!

Zodden in mei

Zodden in mei met in de verte de kerktoren van Westbroek

Aan weerszijden van de Kanaaldijk is het nu een drukte van belang. Kievitten en kikkers laten zich overal horen. Zwanen vormen paren en zitten waardig op het nest. Het is een en al leven daar buiten. Groen en blauw voeren de boventoon. Wat is het landschap hier toch prachtig geworden! 

Heel in de verte is de kerktoren van Westbroek en ook de Domtoren te zien. Vogels, water en een gevarieerde vegetatie. Tussen het gras ritselt een slang!

Het is werkelijk heerlijk fietsen hier op zo’n mooie, zonnige meidag op de Kanaaldijk. Links de provincie Utrecht en rechts de provincie Noord-Holland. Of andersom natuurlijk, net welke kant je oprijdt. 😉

Zodden in mei

Lekker fietsen op de Kanaaldijk

Lekker fietsen op de Kanaaldijk

Groen en blauw voeren de boventoon

Zodden in mei

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht