Brandweerrode klaprozen in Bilthoven

Brandweerrode klaprozen

Brandweerrode klaprozen

Brandweerrode klaprozen. De klaprozen bloeien. Teer én sterk! En op het terrein voor de brandweer zien we dus brandweerrode klaprozen. 

Klaproos, teer én sterk!

Brandweerrode klaprozen

Brandweerkazerne tussen de klaprozen

klaprozen in Bilthoven

Brandweerrode klaprozen

Brandweerrode klaprozen in Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht