Oldtimerdag De Bilthuysen zonovergoten en oergezellig

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Rond twee uur waren alle oldtimers binnen en klaar voor vertrek!

Vandaag was het weer de traditionele Oldtimerdag van De Koperwiek en De Biltse Hof. De tocht trok dit jaar nog meer eigenaren van oldtimers om de bewoners van De Koperwiek en De Biltse Hof een feestelijke middag te bezorgen. 

De bewoners van deze beide locaties maakten vandaag een rondrit in een oldtimer door Bilthoven en omgeving. Vanuit De Koperwiek reden de oldtimers mt de bewonersbewoners een mooie rit naar De Biltse Hof. Hier krijgen de deelnemers van De Koperwiek koffie met gebak aangeboden onder begeleiding van live-muziek. In deze koffiepauze reden op hun beurt de bewoners van De Biltse Hof de tocht. Dit jaar kon iedereen mee omdat ook een oldtimer bus aan de rit meedeed!

Kijk voor nog meer foto’s en nabestellingen onderaan dit bericht.

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Iedereen aan boord? De bus gaat vertrekken!

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Tijdens de static show was er veel belangstellingen voor de deelnemende auto’s, waaronder een Mercedes-Benz 280 SE uit 1976

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Keurig op een rij in vele kleuren en klaar voor de toerrit

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Deze knalrode Fprd F-100 pick-up uit 1954 trok veel aandacht

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Plezier voor jong en oud

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

“Wat mij betreft kunnen we gaan!”

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Organisator Christiaan van Nispen checkte nog even de route met de buschauffeur

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Even na tweeën vertrok de stoet voor de eerst rondrit

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Door deze Guy Arab uit 1952 kon iedereen mee!

Oldtimerdag De Bilthuysen zonovergoten en oergezellig

KLIK HIER voor nog meer foto’s en nabestellingen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht