Eet en Beleef een gezellige landmarkt bij Landwinkel De Groenekan

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Kinderen konden zich uitstekend vermaken met een springkussen en het blazen van enorme bellen bij Landwinkel De Groenekan

Vandaag werd de jaarlijkse zomermarkt “Eet en Beleef” bij Landwinkel De Groenekan gehouden! Tijdens deze gezellige, laagdrempelige en vooral smakelijke dag voor jong en ouder was er van alles te beleven, te proeven, te doen én te eten en drinken! Een lekker bitterballetje, een kopje koffie met gebak, vruchtensapje of lekker broodje, alles was te krijgen en bovendien allemaal ambachtelijk bereid. Ook was er van alles te zien en te koop op het gebied van kleding, cadeau’s, speelgoed, tuinstyling en hebbedingetjes,

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Schorten, zitzakken, zitkussens, olijfolie en een biertje. Dit is Blond Indians uit Maartensdijk

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Ook de Wereldwinkel was er

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Overal waren gezellige zitjes waar je even kon genieten van wat je bij elkaar had verzameld aan lekkernijen

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

De koffietrekker was er ook

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Een heerlijk landelijke stek

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Vilten kleding en accessoires van Elsie le Coq

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Heerlijk boeren brood

Landwinkel Groenekan Eet en Beleef

Een gezellig evenement voor jong en ouder

Eet en Beleef een gezellige landmarkt bij Landwinkel De Groenekan

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht