Van Hugten Mobility-Center 65 jaar jong!

Autobedrijf Van Hugten Bilthoven 65 jaar

De familie Van Hugten: Ron, mevrouw Van Hugten-Van Lier, Nol en Maja

Precies deze maand is Van Hugten Mobility-Center aan de Leyenseweg in Bilthoven 65 jaar geworden. Je zou zeggen een leeftijd om met pensioen te gaan. Niets is minder waar. Het familiebedrijf is springlevend. Tijd om de familie Van Hugten in het zonnetje te zetten! Mevrouw Van Hugten-Van Lier heeft alles vanaf het begin meegemaakt: “Ik was 17 jaar en had verkering met mijn latere man. Hij was toen druk bezig met het starten van het huidige autobedrijf.”

Mevrouw Van Hugten sr. is bovendien nog elke dag op de werkvloer te vinden: “Ik doe nog elke dag een deel van de administratie en als er even iets geregeld of schoongemaakt moet worden, dan spring ik bij.” Haar drie kinderen zijn ook allen in het bedrijf werkzaam. Ron van Hugten doet de verkoop, Nol van Hugten is het aanspreekpunt voor de werkplaats en Maja van Hugten is op de administratie te vinden.

Van Hugten Mobility-Center

Mevrouw en meneer Van Hugten in 1953 bij het bord van de toenmalige Auto-Rijschool Rally

Hoe het allemaal begonnen is

De heer en mevrouw Van Hugten starten hun bedrijf in 1953 met autorijschool Rally aan de Groen van Prinstererweg in de Bilt. In die zelfde periode huurde Van Hugten een kleine werkplaats achter het woonhuis op de Leyensweg 16, om zijn eigen auto’s en die van de eerste klanten te repareren. In mei 1955 kochten ze het woonhuis aan voor eigen bewoning. Al snel groeide de klantenkring voor reparatie en onderhoud. In 1961 werden de eerste plannen gemaakt voor de  verbouwing van de werkplaats. In het jaar 1962 werden alle vergunningen verstrekt en was Garage Van Hugten een feit.

Van Hugten Mobility-Center

1965: Mevrouw van Hugten – van Lier, Maja van Hugten, Ron van Hugten, Nol van Hugten en Oma van Lier

Klaar voor de toekomst

Ron van Hugten: “De automobielbranche heeft roerige tijden meegemaakt. De markt verandert voortdurend. Ook wij hebben in die 65 jaar veel meegemaakt. We waren ooit Fiat- Opel-dealer en Profile Tyrecenter. Op dit moment staan we op eigen benen en eerlijk gezegd, voelt dit uitstekend! We richten ons op de toekomst, waarbij kwaliteit de belangrijkste drijfveer is!” Vanuit deze visie wil Van Hugten Mobility-Center én het Velgen-Center, graag hun klanten blijvend ondersteunen! “Wij zijn klaar voor de toekomst”, vult Ron aan.

Doe mee en win!

Wie jarig is trakteert. Van Hugten Mobility-Center geeft op 1 september a.s. een dikke 18 inch MSW-velgenset gemonteerd met Dunlop RT2 banden weg! Ga naar Facebook en lees wat je moet doen om deel te nemen.

Van Hugten Mobility en Velgen-Center
Leyenseweg 18
3721 BD Bilthoven
vanhugten.nl
Telefoon: 030 228 39 23

Autobedrijf Van Hugten Bilthoven 65 jaar

Van Hugten Mobility-Center en Velgen Center helemaal klaar voor de toekomst!

Van Hugten Mobility-Center 65 jaar jong!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht