Dominee Benedikte Bos neemt afscheid van de Centrumkerk

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

Benedikte Bos luistert samen met haar man Tjeerd aandachtig naar de afscheidsverhalen en de vele anekdotes

Gisteren en ook vandaag, staan in het teken van afscheid van dominee Benedikte Bos en haar man Tjeerd. Na 18 jaar als predikant verbonden te zijn geweest aan de Centrumkerk in Bilthoven, gaat zij naar Oudekerk aan de Amstel. Op zaterdagmiddag was er een informeel afscheid met receptie en op zondag werd er tijdens een kerkdienst officieel afscheid genomen.

Velen deden hun zegje tijdens de receptie en verwoorden 18 jaar Benedikte. Van diepe ernst tot de leukste anekdotes kwamen voorbij. Wat voorop staat, is dat iedereen haar met pijn in het hart laat gaan na zoveel mooie jaren en bijzondere ervaringen. Benedikte was in vele opzichten een bijzondere dominee, al was het maar dat ze van snelle auto’s houdt!

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

Geheel in stijl kwam zij aan in een klassieke snelle auto

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

Velen waren naar het afscheid toegekomen

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

Ook de Kerkenraad liet vele anekdotes en verhalen de revue passeren

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

Als ikonen verzamelaar kreeg Benedikte haar eigen ikoon

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

De Julianaschool had twee lijsten gemaakt voor het afscheid. Ella Prins (directeur Julianaschool) ‘schilderde’ een prachtig portret van Benedikte en Tjeerd en wel in goud!

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

De dames waren 8 jaar toen Benedikte verbonden werd aan de Centrumkerk en koppelde een quiz aan hun verhaal

Afscheid Dominee Benedikte Bos Centrumkerk Bilthoven

Applaus voor 18 jaar lief en leed

Dominee Benedikte Bos neemt afscheid van de Centrumkerk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht