Help mee en maak Kunst in de Kelder rolstoelvriendelijk

Toegankelijkheid Kunst in de Kelder Bilthoven

Wilma Dijkstra en Joke Lith kunnen helaas nog niet naar Kunst in de Kelder

“Kunst in de Kelder is voor iedereen! Ook voor mensen die ´slecht ter been´zijn “, is de stelling van Ike Bekking. “Daarom nodig ik iedereen, die cultuur in Bilthoven een warm hart toedraagt, vriend/donateur te worden om de kelder ROLSTOELvriendelijk te maken!”

Crowdfunding ROLSTOELvriendelijk

Wilma Dijkstra (boegbeeld van destijds het Gehandicaptenplatform en initiator van de derde stationslift) en Joke Lith (secretaris van Stichting Kunst en Cultuur De Bilt) hebben beiden samen met Ike Bekking van de Bilthovense Boekhandel geijverd voor het vergroten van toegankelijkheid bij Kunst in de Kelder middels een extra crowdfundingsactie.

Toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimte staat hoog op hun agenda. Ze laten geen kans onbenut om aandacht te vragen voor toegankelijkheid. Met als stip op de horizon een inclusieve gemeente waarbij ook de kunst voor iedereen bereikbaar is. Vandaar een Pluim voor Ike Bekking als particuliere initiatiefnemer om de toegankelijkheid te bevorderen.

Kunst in de Kelder voor iedereen

Kunst in de Kelder is een creatieve verzamelplaats waar je handgemaakte, unieke en andere mooie voorwerpen kunt kopen. Waar exposities worden georganiseerd en waar je ook een feestje kunt geven, een bijeenkomst of workshop kunt organiseren.

Voor Wie? KUNST in de KELDER, voor makers, kijkers en kopers van kunst. Toon je handgemaakte sier- en gebruiksvoorwerpen of kom foto’s of schilderijen exposeren, muziek maken of speel toneel, geef een lezing, organiseer een discussie-avond, geef een feestje of een presentatie, laat je horen, laat je zien of kom kijken of alleen maar luisteren. KUNST in de KELDER is voor IEDEREEN.

Kijk op de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid Kunst in de Kelder Bilthoven

Er zit niets anders op om de festiviteiten gade te slaan vanaf de bovenkant van de trap

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht