Theeconcert De Tornado’s gezellig en goed bezocht

Tornado-s treden op bij Woongroep Lugtensteyn

De grote ruimte in Lugtensteyn is uitstekend geschikt voor een concert van De Tornado’s

Zaterdagmiddag gaven De Tornado’s een theeconcert bij Woongroep Lugtensteyn in Bilthoven. De band bestaat uit een groep (jong)volwassenen met een beperking die het leuk vinden met elkaar muziek te maken. Dit alles onder begeleiding van Rina Kruis. Buiten regende het pijpenstelen, binnen werd het steeds warmer door de muziek van deze band! Muziek met piano, synthesiser, lyra, veel slag- en percussie-intrumenten en soms met zang, brachten zij diverse evergreens ten gehore van Nederlandse- en Internationale bodem. Meezingen en meeklappen mocht!

Tornado-s treden op bij Woongroep Lugtensteyn

De Tornado’s! Bestaan uit Jolanda, Simone, Ronald, Jan, Rina, Edwin, Wesley, Nadja en Gert-Jan

Tornado-s treden op bij Woongroep Lugtensteyn

Van een grote djembé, via bongo’s tot de kleinste percussie-instrumenten, alles hebben ze in huis, Met Jan op de mondharmonica

Tornado-s treden op bij Woongroep Lugtensteyn

Het publiek had het prima naar hun zin!

Tornado-s treden op bij Woongroep Lugtensteyn

De akoestiek van Lugtensteyn is uitstekend geschikt voor concerten, ook met slagwerkers

Tornado-s treden op bij Woongroep Lugtensteyn

Ook complex slagwerk wordt door Gert-Jan moeiteloos bespeeld in een strak tempo!

Tornado-s treden op bij Woongroep Lugtensteyn

Groot enthousiasme bij het publiek voor een topoptreden!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht