Markt Samen Leuke Dingen Doen van MENS De Bilt succes!

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Het was erg gezellig. Er werden veel wensen aan het bord toevertrouwd én afspraken met elkaar gemaakt!

Onder het motto ‘MENS Kom erbij’, organiseerde MENS De Bilt de Markt Samen Leuke Dingen Doen. Dit keer op een andere locatie, namelijk bij Café Restaurant BU!TEN in De Bilt.

De markt is bedoeld voor mensen die graag iets samen met iemand anders zouden willen doen, maar niet altijd weten hoe ze de eerste stap kunnen zetten. Tijdens een kopje koffie met wat lekkers erbij, kon men elkaar op deze markt ontmoeten. Kijken waar de interesses liggen en in veel gevallen werd gelijk een afspraak gemaakt.

Wilma van Poelgeest

Wilma van Poelgeest van MENS De Bilt hierover: “Het is leuk te zien dat mensen behoefte hebben om samen iets te ondernemen. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Gewoon samen koffie drinken of samen eten. Of samen gaan wandelen of sporten, een spel doen of samen kaarten. Ook worden er vaak afspraken gemaakt om samen naar het theater te gaan of naar een museum. Kortom, alles wat je graag samen wil doen en op dit moment nog niet weet met wie”,

Nieuwe locatie in Café Restaurant Bu!ten

Wilma vervolgt: “We wilden de markt op een andere locatie organiseren. Meer in het centrum van De Bilt. De plek waar velen hun boodschappen doen en winkelen, waardoor er meer mensen op af komen. Dat is bovendien gelukt! Rob en Angelique van Café Restaurant Bu!ten waren direct voor”. Het is een knusse plek in hun tent en chalet met lounge bank en statafels. Iedereen kreeg een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje boterkoek. Ook Jolijn Jurgens en vrijwilliger Marlies waren van de partij. Jolijn maakte tevens  reclame voor de Vrijwilligersbanenroute op 13 oktober a.s..

Markt gemist?

Deze markt gemist? Geen nood. Je kan dan een kaartje achterlaten dat op het bord Samen Leuke Dingen Doen in Servicecentrum De Bilt, Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1, 3731 MA De Bilt. Meer informatie? Klik dan hier.

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Velen reageerden op een oproep

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

“We hebben een afspraak!”

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Een bericht in de maak

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Vele oproepen en mogelijkheden werden op het bord gezet

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Een goed gesprek op de loungebank

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Wilma van Poelgeest, de drijvende kracht achter de Markt Samen Leuke Dingen Doen

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Het bleef nog lang gezellig

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht