Rabobank Aandeel in Elkaar Week bij Griftenstein & Zorg

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Af en toe een plensbui, afgewisseld met zon, het werk ging gewoon door aan de touwbaan

Vandaag was het de start van de Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Week. Op diverse locaties in de regio worden klussen door Rabobank-medewerkers uitgevoerd. Wij gingen vanmiddag kijken bij Griftenstein & Zorg in De Bilt alwaar het speelbos onder handen werd genomen door de vrijwilligers van de Rabobank uit Bilthoven.

Vrijwilligerswerk

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht. Tijdens de Aandeel In Elkaar Week legt de bank hier nog eens extra de focus op. In deze week, van 1 t/m 4 oktober, steken de medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio. Meer dan 100 enthousiaste medewerkers zetten zich deze week in bij diverse vrijwilligersprojecten in de omgeving van de bank.

Inzameling Dress for Succes

Daarnaast zamelen de medewerkers gedurende deze week kleding in voor Dress for Succes. Een stichting die mensen met een laag of geen inkomen goed verzorgd voor de dag laat komen voor bijvoorbeeld een sollicitatietraject.

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Een korte briefing door het team van Griftenstein & Zorg met Nicole Jongerius en Suzanne Baan, geflankeerd door Rabobank directeur Migchel Dirksen, daarna snel aan het werk!

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Gezamenlijk op weg naar de klus

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Eerst maar eens even het vlot op de kant trekken

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Het vlot moest opnieuw worden gebouwd. De huidige was niet zo stabiel…..

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Extra drijfvermogen!

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Het oude vlot slopen is één, maar een nieuwe bouwen is een pittig klusje met heel veel knopen en sjorringen

Rabobank Rijn en Heuvelrug Aandeel in Elkaar Griftenstein en Zorg De Bilt

Ondertussen vordert het werk gestaag

Rabobank Aandeel in Elkaar Week bij Griftenstein & Zorg

Voor meer informatie, KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht