Rabobank geeft gastles bij De Paddestoel Maartensdijk

Rabobank Aandeel in Elkaar De Paddestoel Maartensdijk

De teams overlegden wat ze op zouden schrijven bij de Cash Quiz

Op donderdagmiddag kregen de kinderen van BSO De Paddestoel in Maartensdijk een gastles over geld. Twee Rabobank medewerkers gingen met de aanwezige kinderen aan de slag. Ze leerden de kinderen om te gaan met geld. Daarnaast speelden ze de Cash Quiz waarbij ze moesten raden wat een product kost. De gastdocent ontpopte zich als een ware quizmaster!

Vrijwilligerswerk

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht. Tijdens de Aandeel In Elkaar Week legt de bank hier nog eens extra de focus op. In deze week, van 1 t/m 4 oktober, steken de medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio. Meer dan 100 enthousiaste medewerkers zetten zich deze week in bij diverse vrijwilligersprojecten in de omgeving van de bank.

Inzameling Dress for Succes

Daarnaast zamelen de medewerkers gedurende deze week kleding in voor Dress for Succes. Een stichting die mensen met een laag of geen inkomen goed verzorgd voor de dag laat komen voor bijvoorbeeld een sollicitatietraject.

Rabobank Aandeel in Elkaar De Paddestoel Maartensdijk

De uiteindelijke winnaars waren goed bezig: yes, weer goed!

Rabobank Aandeel in Elkaar De Paddestoel Maartensdijk

De quizmaster Melanie Wissenburg was goed op dreef

Rabobank Aandeel in Elkaar De Paddestoel Maartensdijk

De prijs de Rabo PinPin bleef op de BSO als mascotte

Rabobank Aandeel in Elkaar De Paddestoel Maartensdijk

Nog even met alle teams op de kiek met beide gastdocenten en PinPin

Rabobank geeft gastles bij BSO De Paddestoel Maartensdijk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht