Boeiende lezing Leonardo da Vinci door Mirelle Nunes

Boeiende lezing Leonardo da Vinci door Mirelle Nunes

Vanochtend gaf kunsthistorica Mirelle Nunes een boeiende lezing over Leonardo da Vinci in VVSO-WVT te Bilthoven. Het was de eerste lezing in een reeks die Mirelle Nunes de komende maanden zal verzorgen.

De lezing vormt een perfecte voorbereiding van een bezoek aan de grote Nederlandse tentoonstelling van echte tekeningen van Leonardo da Vinci die nu in Teylers Museum te Haarlem nog t/m 6 januari 2019 te zien is.

In de komende maanden zal Mirelle ook lezingen geven over Zadkine, Caravaggio, Gustav Klimt en anderen. Haar lezingen sluiten steeds aan op belangrijke exposities rond deze kunstenaars die u op verschillende plaatsen in Nederland kunt gaan bezoeken. Na een lezing door Mirelle Nunes komt u goed beslagen ten ijs en kunt u des te meer van zo’n tentoonstelling genieten!

Alle lezingen zijn te volgen in VVSO-WVT aan de Talinglaan 10 te Bilthoven. Toegang € 12,50. Aanmelden is niet strikt noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via mail kunstuitzeist@casema.nl of bel/app 06-50489752.

Heeft u een lezing gemist? Geen probleem. Mirelle geeft alle lezingen meer dan eens en op verschillende locaties. Kijk voor informatie over data en locaties op de website van KunstuitZeist.nl

Mirelle Nunes naast een zelfportret van de oude Leonardo da Vinci

In haar lezing komen ook tijdgenoten en navolgers van Leonardo da Vinci aan bod

Mirelle vertelt op aansprekende wijze over hoe Leonardo graag emotie en expressie in beeld bracht

Tijdens de lezing houdt Mirelle goed contact met het publiek en is er volop gelegenheid tot vragen stellen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht