School’s out – Nog even doortrappen

Net uit school, nog even doortrappen!

School’s out. Bij de onderdoorgang Leyenseweg in Bilthoven is het om een uur of drie een drukte van belang met alle scholieren die na een dag op school weer naar huis fietsen. Op het laatste stukje is het natuurlijk wel nog even doortrappen! Deze drie vrolijke meiden hebben daar geen moeite mee!

School's out! Nog even doortrappen

Nog even doortrappen

Stoer! Met een kind voor op de fiets en een kind ernaast het laatste stukje omhoog trappen, ja, ook de kleine meid is stoer!

Nog even doortrappen

Dat gaat lukken!

Cool hoor, zonder moeite

Ja, of gewoon lekker naar beneden suizen natuurlijk

Dit gaat ook prima zo!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2019 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht