Hanneke Brosi neemt afscheid als voorzitter van Wijkraad De Leyen

Hanneke Brosi Afscheid Wijkraad De Leyen

Hanneke Brosi neemt afscheid als voorzitter van Wijkraad De Leyen

Afscheid van een ikoon, is een goede omschrijving van het afscheid van Hanneke Brosi als voorzitter van Wijkraad De Leyen. Vanaf 2002 is zij betrokken geweest bij het werk van de wijkraad, waarvan de laatste negen jaar als voorzitter. Het was een warm afscheid met wel een beetje weemoed na zo’n lange tijd.

Zij werd omschreven als positief kritisch, gedreven, authentiek, luis in de pels en ging altijd voor de inhoud! Hanneke werd ook toegesproken door wethouder Landwehr, gebiedswethouder voor Bilthoven.

Door haar verhuizing naar Nieuwegein ziet zij zich genoodzaakt de Wijkraad te verlaten.

Hanneke Brosi Afscheid Wijkraad De Leyen

Nog één keer op de foto temidden van de wijkraadsleden

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht