25 jaar Sjoelkampioenschappen De Bremhorst

Sjoelkampioenschappen De Bremhorst Bilthoven

Er wordt serieus gespeeld tijdens de Sjoelkampioenschappen

Maandag was het 25 jaar geleden toen de eerste sjoelkampioenschappen in De Bremhorst te Bilthoven van start gingen. In der tijd was dit een initiatief van UVV (Unie van Vrijwilligers). Inmiddels is er een vaste groep vrijwilligers bestaande uit Yvon, Maria, Karina en Femmie, die de kampioenschappen begeleiden. “De sjoelwedstrijden worden elke maandagmiddag gehouden en telt zo rond de 10 deelnemers per keer”, vertelt Yvon, een van de vrijwilligers. “Het hele jaar door en dat is best bijzonder. Bovendien wordt er serieus gespeeld!”

“Wij berekenen over het hele jaar heen de gemiddelde score per deelnemer”, vervolgt Yvon. “Als je nagaat dat de nummer één van dit jaar een score heeft van 106 gemiddeld, dan weet je genoeg!” Helaas was zij deze middag niet aanwezig om de prijs zelf in ontvangst te nemen.

Sjoelkampioenschappen De Bremhorst Bilthoven

En goed gecontroleerd

Sjoelkampioenschappen De Bremhorst Bilthoven

De prijzen voor 2018

Sjoelkampioenschappen De Bremhorst Bilthoven

Yvon staat even stil bij het 25 jarig bestaan van dit leuke initiatief en houdt de spanning er nog even in voordat ze met de uitslag komt

Sjoelkampioenschappen De Bremhorst Bilthoven

Mevrouw Tinnemans is erg bij met haar derde plaats

25 jaar Sjoelkampioenschappen De Bremhorst

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht