AANKONDIGING Winter Deel-dagen Groenekan

Winter-deeldagen Groenekan

Ook dit jaar weer heel veel leuke spulletjes om te dragen, te proeven en te kopen op de Winter Deel-dagen

Op zoek naar cadeautjes voor de feestdagen? Tijdens de Winter Deel-dagen, op de deel van de boerderij Irene en Gert-Jan Westeneng in Groenekan, zijn weer veel originele, betaalbare en lekkere producten te zien, te proeven en te kopen. De Winter Deel-dagen vinden plaats op vrijdag 16 november van 14.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 17 november van 11.00 tot 16.00 uur.


Boerderij-fair

Deze boerderij-fair vindt jaarlijks plaats op de voor die gelegenheid sfeervol ingerichte oude deel van de boerderij. Ook dit jaar is er een gezellige ontmoetingsplek met heerlijke zelfgemaakte winterse soepen, en warme dranken met iets lekkers.

De Winter Deel-dagen zijn op vrijdag 16 november van 14 tot 20 uur en op zaterdag 17 november van 11 tot 16 uur.

Het adres

Groenekanseweg 51 in Groenekan. U kunt parkeren op het erf, maar graag alleen op de met borden aangegeven plaatsen zodat het erf goed toegankelijk blijft.

Winter Deel-dagen Groenekan

Winterdeel-dagen Groenekan

Ook vele leuke winter- en Kerst spulletjes zijn er te koop

Winter Deel-dagen Groenekan

De route van de weg naar de deel is voorzien van een sfeervolle markering

AANKONDIGING Winter Deel-dagen Groenekan

KLIK hier voor meer informatie

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht