AANKONDIGING Markt Samen Leuke Dingen Doen a.s. vrijdag

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

Ook tijdens deze editie zijn er weer kraampje met diverse interessegebieden

Aanstaande vrijdag 23 november 2018 organiseert MENS De Bilt de Markt Samen Leuke Dingen Doen. De markt vindt deze keer plaats in het Servicecentrum op de Prof. Dr. Debijeweg 1 in De Bilt van 13.30 tot 15.30 uur. De markt is bedoeld voor mensen die graag iets samen met iemand anders zouden willen doen, maar niet altijd weten hoe ze de eerste stap kunnen zetten.

Net als op een echte markt, zijn deze middag diverse kraampjes te vinden voor bezoekers met de dezelfde interesse. Op deze manier kan men elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten, kijken of er raakvlakken zijn en of men samen iets kan ondernemen. Vindt u het lastig als eerste contact te leggen, kom dan samen met iemand anders.

Direct afspreken

Medewerkers en vrijwilligers van MENS De Bilt ontvangen u met een kop koffie/thee en wat lekkers en maken u wegwijs op deze markt. Mocht u iemand vinden met dezelfde interesses en is er een klik, dan kunt u gelijk een afspraak maken.

Oproep plaatsen

Als dat niet het geval is, kunt u een oproep achter laten op het bord Samen Leuke Dingen Doen in de centrale hal van het Servicecentrum.

MENS De Bilt Samen Leuke Dingen Doen Markt

De vorige editie van Markt Samen Leuke Dingen Doen met in het midden de drijvend kracht achter dit idee Wilma van Poelgeest

AANKONDIGING Markt Samen Leuke Dingen Doen a.s. vrijdag

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht