Klaas en Els van der Valk krijgen Chapeaupenning

Van der Valk Hotel Utrecht De Bilt afscheid Els en Klaas van der Valk

Nog een beetje beduusd gaan de decorandi Klaas en Els van der Valk op de foto met burgemeester Sjoerd Potters en hun zojuist ontvangen Chappeaupenning

Tijdens hun afscheidsreceptie ontvingen Klaas en Els van der Valk beiden de Chapeaupenning van de gemeente De Bilt uit handen van burgemeester Sjoerd Potters. Het was een complete verrassing voor het echtpaar Van der Valk dat de burgemeester mét ambtsketen verscheen op hun afscheid. Als snel bleek dat de burgemeester een missie had.

Motivatie

Klaas van der Valk trouwde in 1984 met Els en sinds die tijd beheerden ze samen het Hotel Van der Valk Utrecht-De Bilt en Restaurant De Biltsche Hoek. Zij zijn de tweede generatie en dragen het bedrijf na bijna veertig jaar over aan de derde generatie. Zij hebben voor heel veel mensen mooie evenementen georganiseerd in allerlei soorten en maten, van grote feesten, congressen tot droevige gelegenheden zoals een condoleance.

Sponsoring en ondersteuning

Als horecabedrijf heeft De Biltsche Hoek vaak de catering gesponsord van lokale evenementen. Klaas en Els Van der Valk zijn allebei lid van een Rotaryclub en in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds wordt jaarlijks een kerstdiner voor 150 eenzame ouderen georganiseerd. Zij ondersteunen onder meer Stichting Hartekind, het Ronald McDonald Huis en de Axel Foundation. Aan de Holle Bilt hebben ze voor het Ronald McDonald Huis een woning geschikt gemaakt waar gezinnen met een ernstig ziek kind kunnen verblijven. Het huis telt zeven kamers en bewoners kunnen daar hun eigen leven leiden. Voor kinderen zijn er allerlei spelattributen en er is een dag- en een nachtwacht.

Tal van activiteiten waarin of waarbij de Klaas en Els Van der Valk betrokken waren, vonden plaats in of vanuit hun bedrijf zonder dat dit in enig opzicht afbreuk deed aan de maatschappelijke waarde.

Derde generatie

Hotel Van der Valk Utrecht-De Bilt / Restaurant De Biltsche Hoek wordt overgenomen door  en Anne Deenik-Van der Valk en Folkert Deenik, die deze avond letterlijk het stokje kregen overgedragen.

Van der Valk Hotel Utrecht De Bilt afscheid Els en Klaas van der Valk

Letterlijk dragen Klaas en Els het stokje over aan de derde generatie Anne en Folkert

Klaas en Els van der Valk krijgen Chapeaupenning

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht