Inschrijving Rabobank ALS Lenteloop vandaag van start!

Start Inschrijving Rabobank ALS Lenteloop 2019

Met een daverende knal van het confettikanon is de website vandaag feestelijk geopend om in te schrijven voor de 2019 editie van de Rabobank ALS Lenteloop. Vincent Cornelissen tussen zijn dochters Karlien en Annabel, zijn vrouw Mariëlle en de bestuursleden Mirande Waterlaat en Jos Smit

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de vierde editie van de Rabobank ALS Lenteloop 2019! De Lenteloop wordt op 10 juni 2019, Tweede Pinksterdag gehouden. Schrijf je nu in om zo een plaatsje te bemachtigen voor dit unieke evenement, dit kan via www.alslenteloop.nl.

Net als voorgaande jaren is de insteek een evenement te organiseren waarbij de gezamenlijkheid van samen lopen en samen het leven vieren voorop staat.Deze succesformule zorgt al drie jaar op rij voor een uniek evenement. De eerste drie edities hebben alle deelnemers en betrokkenen tezamen veel geld ingezameld maar er is nog heel veel meer nodig.

Samen het leven vieren

De Rabobank ALS Lenteloop is een evenement waarbij deelnemers hardlopend of wandelend een zelf gekozen afstand afleggen onder het motto ’samen leven, samen lopen’. Deelname is voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud en voor geoefende en minder getrainde lopers. Ook voor ALS-patiënten of deelnemers met een andere beperking wordt er weer een kort parcours uitgezet.

Doel is enerzijds om geld te werven voor onderzoek naar en medicatie voor ALS en anderzijds om een evenement te organiseren waarbij de gezamenlijkheid van samen lopen en samen het leven vieren voorop staat. Daarom wordt de dag weer feestelijk afgesloten met een topfeest met live optredens!

Plein en parcours

In 2019 kunnen de deelnemers zich opmaken voor een nieuw parcours en een nieuwe feestlocatie. De start/finish en de feestlocatie bevinden zich dit jaar op het grote parkeerterrein ‘de driehoek’ naast het NS station. Naast de 5 en 10 kilometer staan ook de 2,5 kilometer Kidsrun en 5 kilometer wandelen weer op het programma. Voor al deze afstanden is er een nieuw parcours gemaakt.

Early-bird inschrijven

Vandaag is de inschrijving open en de eerste maand geldt er een early-bird-korting op het inschrijfgeld. Iedereen die zich vóór 10 januari 2019 inschrijft, betaalt slechts € 10,-. Inschrijven kan via www.alslenteloop.nl

RABO ALS Lenteloop 2018

Start van de 10 km in 2018. Vele honderden hadden zich voor deze afstand in dat jaar ingeschreven

Rabobank ALS Lenteloop 2018 Bilthoven

Vincent Cornelissen tijdens de ALS Special in 2018

Rabobank ALS Lenteloop 2018 Bilthoven

De ALS Lenteloop Kidsrun ook in weer in 2019 van start

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht