Kinderopvang ‘t Mereltje haalt ruim 5500 euro op voor KiKa!

Cheque voor KiKa Kinderopvang t-Mereltje Bilthoven

Sandra Terlage van KiKa was blij met de opbrengst die wordt overhandigd door Jacqueline Teunissen en de drie Run for KiKa-deelnemers Mariska, Lenneke en Christa

Tijdens de traditionele Eindejaarsbijeenkomst van Kinderopvang ’t Mereltje werd KiKa verrast met een cheque van 5519,91 euro. Dit bedrag werd afgelopen jaar op vele manieren bij elkaar gebracht.

Drie medewerkers van ’t Mereltje deden bijvoorbeeld mee aan Run for KiKa en lieten zich sponsoren. Daarnaast werd het boekje ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ verkocht, een collecte gehouden tijdens de Opa en Oma-dag, er werd een eigen sponsorloop gehouden door drie BSO’s van ’t Mereltje en tenslotte deed ook Kinderopvang ’t Mereltje een duit in het zakje. Sandra Terlage van Kika nam de cheque in ontvangst en was zichtbaar blij met de opbrengst. Zij meldde dat het volledige bedrag ten goede komt aan het onderzoek naar kanker bij kinderen.

Kinderopvang ‘t Mereltje haalt ruim 5500 euro op voor Kika!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht