Wintermarkt 2018 sfeervol en gezellig

Wintermarkt 2018

De Wintermarkt was dit jaar weer een bijzonder sfeervol en goed bezocht evenement. Bezoekers struinden langs de kraampjes vol met veelal handgemaakte cadeautjes rond de ook dit jaar weer bijzonder mooi verlichte Dorpskerk. Oliebollen en winterse drankjes hielden zowel de standhouders als de bezoekers lekker warm. En anders kon je altijd nog een fijne handgebreide muts, een vilten hoed, handschoenen of een lekkere warme sjaal kopen. 

Heerlijk warm zo’n hoed…

De Dorpskerk was bijzonder mooi verlicht

Wintermarkt 2018

Wintermarkt De Bilt met de prachtig verlichte Dorpskerk

Wintermarkt 2018, allemaal handgemaakte spulletjes

Bewoners rond de Wintermarkt hebben hun woning feestelijk verlicht

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht