Filmfestival De Bilt trekt veel bezoekers

Tap DELA Filmfestival Polleke Michaelkerk De Bilt

In de ochtend kwamen vier klassen kijken naar de film Polleke, die wordt ingeleid door Frank Diepstraten

Afgelopen weekend vond het 8e Spiritueel Filmfestival plaats in de Michaëlkerk in De Bilt.  Er kwamen meer bezoekers dan ooit tevoren, bij elkaar bijna 400. Het Filmfestival draait filmhuis films, zorgvuldig uitgekozen op aandacht voor het innerlijke leven – dat wat we van binnen meemaken. 

Boeiende films

Met films als Polleke (Ineke Houtman), Breath (Andy Serkis), A Late Quartet (Yaron Zilberman), Lemon Tree (Eran Riklis) werden op vrijdag en op zaterdagavond getoond. Een bezoekster vertelt: ‘Ik heb twee films bekeken op vrijdag en zaterdag. Als spiritueel weleens zweverig over zou kunnen komen, is er geen sprake van hier geweest. Het waren ontroerende films die me hebben geraakt.’’.

Michaëlkerk

Medesponsor Tap Dela kijkt zeer tevreden terug op de samenwerking met de Michaëlkerk om op deze manier, aldus Nadia Gandon-Najib. ‘’Meer betekenis aan het leven te geven. Want dat is iets dat wij heel graag doen’’. Velen bezoekers van het Filmfestival bleven na afloop een glaasje drinken en met elkaar na te praten over de indrukwekkende film. Op uitnodiging werden ook suggesties gedaan voor het volgende Filmfestival.

Tap DELA Filmfestival Michaelkerk De Biilt

In de middag werd Breath gedraaid, ook hiervoor was veel belangstelling, deze film wordt ingeleid door Francois Hemmerlin

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht