Biltse ondernemers op bezoek bij Rocketstyle

Rocketstyle Bezoek BCB Bilthoven

BCB-ondernemers waren onder de indruk van startup Rocketstyle

De ondernemers van Business Contact De Bilt (BCB) waren onlangs op bezoek bij startup Rocketstyle. In 2017 is Raymond de Vries met zijn onderneming gestart als ZZP’er en is door zijn unieke aanpak in korte tijd gegroeid naar een bedrijf met vijf medewerkers. Onlangs verhuisden zij naar een nieuw onderkomen. “Een mooie gelegenheid om de collega-ondernemers uit te nodigen,” vertelt Raymond.

Online marketing

Rocketstyle helpt bedrijven aan efficiënte online marketing strategieën. “De resultaatgerichte aanpak gecombineerd met een persoonlijke werkwijze zorgt er voor dat wij nét dat beetje extra kunnen leveren”, vertelt Raymond. “Daarnaast valt of staat het te behalen resultaat bij de expertise van het team. Wil je een website die klanten oplevert? Begin dan niet bij een designer maar bij een marketeer zoals wij dat zijn,” is zijn stellige mening. “Iemand die je helpt met het formuleren van een propositie. Bouw daar vervolgens samen met een designer en developer een website om heen.”

Retail

Deze werkwijze past Rocketstyle toe door een specifieke benadering. Dit houdt in dat Rocketstyle het bedrijf door een aantal fases heen helpt en daar per bedrijfssector een unieke methode voor ontwikkelt. “Op dit moment zijn we dit aan het uitrollen voor de retail,” vervolgt de enthousiaste ondernemer. “Om zo winkeliers te helpen de online mogelijkheden te benutten en dat is broodnodig.”

Het was een informatieve en gezellige avond, waarin het nog eens duidelijk wordt, dat een gestructureerde online aanpak van levensbelang is voor elk bedrijf van groot tot klein.

Rocketstyle Bezoek BCB Bilthoven

Geheel in stijl worden de gasten ontvangen met een raket-drankje, met een knipoog naar het raketijsje

Rocketstyle Bezoek BCB Bilthoven

Het is gezellig in de nieuwe kantoorruimte van Rocketstyle

Rocketstyle Bezoek BCB Bilthoven

Raymond de Vries vertelt over het ontstaan en de dienstverlening van Rocketstyle

Rocketstyle Bezoek BCB Bilthoven

Er is ook aan de inwendige mens gedacht

Rocketstyle Bezoek BCB Bilthoven

De onderlinge contacten worden weer aangehaald

Rocketstyle Bezoek BCB Bilthoven

Zelfs de gang is betrokken bij de ontvangst

Biltse ondernemers op bezoek bij Rocketstyle

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht