Zonsondergang op 24 februari 2019

Zonsondergang De Leyen Bilthoven

Zonsondergang De Leyen Bilthoven

Wat een heerlijke, zonnige zondag was dit. We ervaren een van de warmste februari-maanden ooit. Temperaturen die ver boven het gemiddelde liggen, met als hoogtepunt tot nog toe de warmste 16 februari ooit gemeten. Aan zo’n mooie dag komt natuurlijk een eind. Maar dan wel met een fantastische zonsondergang. 

Zonsondergang op 24 februari 2019

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht